ЕЛІМ-Україна

Ефективні рішення
з електропостачання

(+38095) 940-55-09
пн-пт: 9:00-18:00

Головна Про компанію Новини Нові моделі ДБЖ ЕЛІМ-Україна для монтажу в стандартну 19" стійку

Нові моделі ДБЖ ЕЛІМ-Україна для монтажу в стандартну 19" стійку

25 жовтня 2021

Асортимент продукції ТМ ЕЛІМ-Україна доповнений новими моделями ДБЖ для монтажу в стандартну 19" стійку для забезпечення гарантованого і якісного електропостачання серверного, телекомунікаційного та іншого обладнання.

Особливістю моделей ДБЖ типу ІНЛ є вмонтований стабілізатор напруги, можливість експлуатації в горизонтальному і вертикальному положенні (дисплей автоматично адаптується). Ці пристрої не мають подвійного перетворення вхідної напруги, як ДБЖ он-лайн типів, але при аварійній ситуації в електромережі вони мають вихідну напругу синусоїдної форми, що відрізняє їх від лайн-інтерактив ДБЖ з вихідною напругою в вигляді модифікованої синусоїди. Якісна схемотехніка і елементна база дозволяють використовувати ці ДБЖ для апаратів УЗД з надчутливим, тривимірним датчиком без візуальних спотворень на екрані діагностичного обладнання. Моделі виконані в стильному корпусі 2U, укомплектовані кронштейнами для зручної експлуатації.

Для відповідального, чутливого до параметрів напруги мережі, дорогого обладнання пропонуються моделі ІНПО в 19" стійку. Це оптимізовані за ціною і функціональними можливостями пристрої он-лайн типу. Користувачу не треба хвилюватися за своє обладнання - всі аварійні ситуації залишаються в мережі, а підключене обладнання живиться стабілізованою напругою з чистою синусоїдою. Для можливості комплектації ДБЖ з потрібним часом резервування передбачено підключення зовнішніх акумуляторів через додатковий роз'єм. Ці моделі також виконані в стильному корпусі 2U з кронштейнами для зручної експлуатації.


Про компанію

Контакти

Приєднуйтесь