ЕЛІМ-Україна

Ефективні рішення
з електропостачання

(+38095) 940-55-09
пн-пт: 9:00-18:00

Головна Про компанію Новини 19-22 квітня нова продукція на виставці elcomUkraine 2016

19-22 квітня нова продукція на виставці elcomUkraine 2016

04 квітня 2016

Запрошуємо вас відвідати наш стенд на XX міжнародній виставці ElcomUkraine 2016, яка відбудеться 19 - 22 квітня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (Київ, вул Салютна, 2-Б).

elcomUkraine 2016


Від компанії ЕЛІМ-Україна буде презентована новинка - модуль інверторний POWERSET, виробництво Україна.

Це пристрій, призначений забезпечити гарантованим електропостачанням важливі енергозалежні електроспоживачі. POWERSET в одному корпусі поєднує: стабілізатор напруги, акумулятор, зарадний пристрій, перетворення напруги 12В в 220В, переключення роботи з мережі на акумулятор. На виставці ви побачите діючий зразок на стенді СВ АЛЬТЕРА та відповідний рекламний/роздаточний матеріал.

POWERSET

Ми постійно піклуємося про рейтинг нашої продукції, випробовуємо, сертифікуємо, маємо сервісні центри для оперативного обслуговування користувачів. Ми надаємо консультаційну і сервісну підтримку, також можемо допомогти на стадії проектного рішення для нестандартних випадків чи особливих технічних умов.

Перед відвантаженням продукції зі складу кожна одиниця проходить перевірку, про що ставиться відмітка в паспорті, дата перевірки, штамп ВТК (відділ технічного контролю).

Аналогів в Україні немає. Детальніше - на powerset.com.ua та elim-ua.com.ua, відеосупровід роботи youtu.be

Завантажити ЗАПРОШЕННЯ зі схемою павільйону на ElcomUkraine 2016.


Про компанію

Контакти

Приєднуйтесь